Tuinontwerp in regio Antwerpen

 Unieke ontwerpen op papier
 Persoonlijk contact           
 Jarenlange ervaring

Bij Tuinarchitect B.V. maken we van uw tuindromen werkelijkheid door een uniek tuinontwerp te creëren in regio Antwerpen. Als tuinexpert combineren we onze expertise met een flinke dosis creativiteit. Zo ontwikkelen we een ontwerp dat uw verwachtingen overtreft en uw tuin omtovert tot een waar paradijs.

Heeft u interesse in een van onze diensten?

Neem contact met ons op

Een uniek tuinontwerp voor uw droomtuin

Bent u op zoek naar een bijzonder tuinontwerp? Dan bent u bij ervaren tuinarchitect Nick Colson bij de juiste persoon. Met jarenlange ervaring zijn we gespecialiseerd in diverse soorten tuinaanleg. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanleggen van een prachtige Japanse tuin. Onze specialisten zijn bekend met de subtiele schoonheid van een tuin in deze stijl en kunnen deze magische sfeer ook in uw buitenruimte creëren. Wilt u liever een moderne tuin met zwembad waarin u kunt ontspannen en genieten van verkoeling op warme dagen? Dan kunnen we een eigentijds tuinontwerp maken dat naadloos aansluit bij uw moderne levensstijl. Kies voor een tuin met verlichting zodat u ook in de avonduren kunt genieten van de magie van uw droomtuin. Met ons creatieve tuinontwerp wordt uw tuin een échte eyecatcher.

Maak een afspraak voor een ontwerp op maat

Onze specialist laat zijn creatieve geest los op uw tuinontwerp zodat uw droomtuin werkelijkheid wordt. Wat voor soort stijl in de tuin u ook wilt verwezenlijken, bij ons is alles mogelijk. Maak een afspraak om uw wensen en voorkeuren te bespreken. Vervolgens gaan wij aan de slag met het maken van een uniek ontwerp op papier. Neem contact met ons op via het contactformulier of door te bellen naar +32(0)475878975. Uw droomtuin is slechts een telefoontje verwijderd!