Moderne tuin ontwerpen: Kracht door eenvoud

moderne tuin

Een moderne tuin wordt gekenmerkt door een sobere sterke lijnvoering. Kracht door eenvoud is het uitgangspunt voor een tuinontwerp dat modern en hedendaags oogt. Hiervoor baseert de tuinarchitect zich nog meer dan bij andere tuinontwerpen op de vormgeving van uw woning en interieur. De materialen en kleuren van de woning en het interieur worden eigenlijk doorgetrokken in de tuin. Om het tuinontwerp modern en strak te houden, is het dus belangrijk dat de lijnen naadloos aansluiten bij uw huis. Dit zorgt voor rust en harmonie.

Om het tuinontwerp modern en hedendaags in te vullen, wordt er veelal gewerkt met grote tegels, moderne planten in sobere grotere groepen, enkele solitaire heesters, strakke wanden, plantenbakken en steenkorven. Dit maakt dat een moderne tuin zeer onderhoudsvriendelijk is. 
Bent u bang dat moderne tuin kil of steriel overkomt? Niets is minder waar! We kunnen er enkele kleurrijke planten of accessoires aan toe voegen zoals mooie kussens in de lounge. Prachtig! Of breng 's avonds sfeer en kleur aan in je tuin met de nieuwe Smart Tone armaturen van in-lite tuinverlichting.

Wenst u een tuinontwerp volledig naar uw wensen? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak