Zwemvijvers, zwembaden & spa's: spelen met en in water

zwembaden en wellness

De vraag naar zwemplezier in de tuin is de laatste jaren enorm toegenomen. Ook de integratie van wellnessfaciliteiten wint steeds meer aan populariteit. Maar hoe begint u daaraan? Laat de tuinarchitect een zwembad of zwemvijver integreren in uw tuinontwerp. Inderdaad: uw tuin laten aanleggen door de tuinarchitect opent ook de deur naar extra ontspanningsmogelijkheden. Benieuwd?

U wilt op warme zomerdagen een verfrissende duik kunnen nemen in uw tuin? Maar kiest u dan best voor een zwembad of toch voor een zwemvijver? Beide kunnen verwarmd worden, al beperkt u de temperatuur van een zwemvijver of biozwembad best tot 27°C voor de vitaliteit van de zuiverende moerasplanten. Bij een zwembad wordt het water zuiver gehouden met chemische producten, bij een zwemvijver zorgt een bio filter en UV-lamp voor  helder en gezond zwemwater. Maar eigenlijk hoeft u zich hier weinig zorgen over te maken. Alles is immers volledig geautomatiseerd zodat u steeds in gezond en helder water zwemt.

Wilt u echt helemaal tot rust komen in uw tuin? Kies dan voor wellness in uw tuin. Een whirlpoolsaunapoolhousedouche… alles kan! De tuinarchitect weet uw zwembad of spa-faciliteiten steeds harmonieus te integreren.

Wordt u al helemaal zen bij het lezen van de mogelijkheden om uw tuin om te toveren in een wellnesstuin? neem contact op en geniet weldra van uw thuis-wellness