Tuinadvies

De tuin is de laatste jaren een steeds belangrijker onderdeel van de woning geworden. Voor u ook? Of weet u zich eigenlijk geen raad met uw tuin? Misschien voldoet deze gewoon niet langer aan uw verwachtingen? Met professioneel tuinadvies kan u binnen de kortste keren buitengewoon genieten in uw tuin. Ziet u door uw tuinraam het bos niet meer door de bomen? De tuinarchitect is er voor elke tuin en elk budget!

Waarom professioneel tuinadvies inwinnen?

Uw tuin aanleggen is een hele klus. En dan hebben we het nog niet eens over het onderhoud ervan. Gericht tuinadvies houdt niet enkel rekening met de oppervlakte van uw tuin en wat u mooi vindt, maar ook met hoeveel tijd u zelf aan uw tuin wil en kan besteden. U wilt uw tuin misschien zodanig aanleggen dat u er meer tijd ‘in’ dan ‘aan’ besteedt?

De tuinarchitect weet perfect welke stijl van tuin het best beantwoordt aan uw verwachtingen en met welke indeling, planten en materialen u tot het beoogde resultaat komt.

Wat mag ik van het tuinadvies verwachten?

Tuinadvies is dus steeds maatwerk. Hoeveel ruimte is er? Hoeveel zonlicht? Misschien wilt u eerder meer vogels en vlinders lokken? Of krijgen de kinderen deze zomer het zwembad waar ze al zo lang naar vragen? Wat uw reden ook is, het verwezenlijken van de perfecte tuin vraagt om een goede en stevige basis. En die basis bent u!

Alvorens aan uw tuinontwerp te beginnen, overloopt de tuinarchitect samen met u de behoeften van u en uw gezin. U staat ervan versteld wat een luisterend oor en professioneel oog kunnen betekenen voor uw tuin!

Hoe komt mijn tuinontwerp tot stand?

Kan u best wat professioneel tuinadvies gebruiken? Laat ons het dan eens rustig hebben over de bloemetjes en bijtjes. Letterlijk weliswaar! En natuurlijk beperkt ons tuinadvies zich niet tot de indeling van uw tuin en het uitkiezen van de juiste planten. Geen enkele uitdaging is ons te groot! Bovendien weten we u te verrassen met voorstellen waar u zelf nog niet aan gedacht had.

Na een goed gesprek om uw behoeften te leren kennen en om te zetten in gegrond tuinadvies, starten we met de opmaak van het tuinontwerp. Ook houden we toezicht op de nauwkeurige verwezenlijking ervan.

tuinadvies