Hoe de tuinarchitect te werk gaat

Buitengewoon genieten in uw tuin… Hoewel we dat allemaal willen, betekent het voor iedereen iets anders. Hoe ziet uw droomtuin eruit? Een landelijke oase van groen en rust? Of eerder oosters getint? Met wellnessfaciliteiten? Uw dromen aan de tuinarchitect prijsgeven, doet wonderen met uw tuin! Van tekenblad tot boomblad? Lees hier hoe we te werk gaan.

Wat een goed gesprek betekent voor uw tuin?

U weet wat u verwacht van uw tuin, maar niet hoe u eraan begint? Start met een goed gesprek! Vertel ons wat u mooi vindt, wat u niet mooi vindt en hoeveel tijd u maximum aan uw tuin wenst te besteden. Een tuin aanleggen is immers altijd maatwerk. De tuinarchitect geeft u dan ook graag tuinadvies op maat van uw verwachtingen, wensen en noden.
We luisteren dus eerst naar u alvorens we van start gaan met het uitwerken van een tuinontwerp. Hierbij berekent de tuinarchitect al nauwkeurig de prijs van het project zodat er indien gewenst nog bijgestuurd kan worden.
lees meer

Hoe de aanleg van uw tuin verloopt?

Wanneer u 100% tevreden bent over het tuinontwerp, wilt u natuurlijk zo snel mogelijk van start gaan met de realisatie ervan. Om uw tuin aan te leggen, heeft u verschillende opties. U kan (een deel van het werk) zelf uitvoeren of de werken volledig aan ons overlaten. De tuinarchitect staat dan garant voor de nodige coördinatie en controle van de uitvoering.
Hiervoor kan u rekenen op een uitstekend team van hoveniers. Welke optie u ook kiest, de tuinarchitect past de prijs aan naar de mogelijkheid waar u zich het best bij voelt.
lees meer

Wat kost het ontwerpen en aanleggen van een tuin?

Aangezien er zoveel verschillende types tuinen mogelijk zijn en iedere tuin maatwerk is, kan de tuinarchitect geen prijs publiceren. Alles hangt af van de gekozen materialen, planten en manuren. Uiteraard wilt u weten welk budget u voor ogen moet houden voor uw droomtuin. Zoals gezegd, krijgt u daarom al van bij het eerste voorontwerp een gedetailleerde raming van de kosten.
Zo kan u beslissen in vertrouwen. Het is net die open manier van communiceren waarin tuinarchitect Nick Colson het verschil maakt.
lees meer

Tuinarchitect gezocht voor uw tuin? Contacteer ons en maak vrijblijvend een afspraak

aanpak ontwerp tekentafel