Tuinaanleg

U wilt buitengewoon genieten in uw tuin, maar momenteel leent die zich daar niet toe? Of het nu gaat om een nieuw aan te leggen tuin of de renovatie van uw bestaande tuin, bij ons bent u aan het juiste adres! Hoe we te werk gaan? We starten steeds met een verkennend gesprek. Dit is de basis voor ons gericht tuinadvies. En uiteraard eindigt het werk niet bij het opmaken van een tuinontwerp. Ook voor de tuinaanleg kan u op ons vertrouwen.

Wie legt mijn tuin aan?

Het is de taak van de tuinarchitect om u met raad en daad bij te staan bij de tuinaanleg. Werftoezicht is dan ook van onze belangrijkste taken. Om alles vlot te laten verlopen, coördineren we zelf de werken en staan we in voor de controle. Vertrouwen is het sleutelwoord! Maar gelukkig staan we er niet alleen voor om alles in goede banen te leiden.

Voor tuinaanleg staat een uitstekend en georganiseerd team van hoveniers voor u klaar. Mensen met vakkennis en ervaring!

Wat als ik zelf mijn tuin wil aanleggen?

Uiteraard kan u ook op ons advies rekenen en ons een tuinontwerp laten opmaken wanneer u zelf wilt instaan voor de tuinaanleg. U kan dan alsnog opteren voor een combinatie en een deel van de tuinaanleg uitbesteden en een deel van de werken zelf uitvoeren. Alles kan en we zorgen steeds samen voor een gepaste oplossing op maat.

Een deel van de werken zelf uitvoeren? We leveren u graag de planten en zetten ze voor u uit om het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Hoe maakt tuinarchitect Nick Colson het verschil?

Zoals u merkt, komt u steeds op de eerste plaats. Ongeacht of het gaat om een nieuwe tuin, de renovatie van een bestaande tuin, het inwinnen van tuinadvies, een tuinontwerp laten maken of de hele tuinaanleg met alles erop en eraan. Daarom hechten we zoveel belang aan persoonlijk contact en een open communicatie.

We luisteren naar u en zorgen ervoor dat u steeds goed op de hoogte bent van de planning en de werken. Uw tuin is voor ons geen standaardpakketje. Iedere tuin is uniek!

Wilt u een tuin waarin u zich kan ontspannen, genieten en samen zijn? Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak

    tuinaanleg